ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μέσω του e-shop

Επιλέξτε τα προιόντα που επιθυμείτε, προσθέστε τα στο καλάθι και ακολουθήστε τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Τηλεφωνικά

Επιλέξτε τα προιόντα που επιθυμείτε και δώστε την παραγγελία σας τηλεφωνικά. Θα σας ενημερώσουμε για το ακριβές αντίτιμο και τους τρόπους εξόφλησης.

Με e-mail

Στείλτε μας e-mail με τα προιόντα που επιθυμείτε. Θας σας στείλουμε επιβεβαιωτικό e-mail για την παραλαβή του, το ακριβές αντίτιμο και τους τρόπους εξόφλησης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Κατάθεση / μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Τυχόν έξοδα μεταφοράς βαρύνουν τον πελάτη

Kατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς αναφέροντας στην αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της ηλεκτρονικής παραγγελίας (για ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας τηλεφωνικά για την εξόφληση ή αποστείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο e-mail info@agelikiss.gr):

Πειραιώς: 5054-025969-953

IBAN: GR4201720540005054025969953

Eurobank: 0026.0033.20.0201054887

IBAN: GR6402600330000200201054887

Alpha bank:

IBAN: GR1101402750275002340003006

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και δεν φέρουμε καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

2. Με αντικαταβολή

Εξοφλείστε το τίμημα των προιόντων στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα κατά την παράδοσή τους χωρίς επιπλέον χρέωση. Η αντικαταβολή γίνεται δεκτή για ποσά έως 100€.

3. Με Paypall

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της πλατφόρμας του Paypal. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας ανακατευθύνεστε στο ασφαλές περιβάλλον της PayPal.

Για παραγγελίες άνω των 200€ ζητείται προκαταβολή μέρους του τιμήματος για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας. Η μη συμμόρφωση του πελάτη με την καταβολή της ορισθείσας προκαταβολής συνεπάγεται τη μη εκτέλεσή της.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) στον τόπο που θα μας υποδείξετε. Εναλλακτικά, τα προιόντα μεταφέρονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς της επιλογής σας. Στην τελευταία περίπτωση το κόστος και η ευθύνη της ακέραιης μεταφοράς των προιόντων βαρύνουν τον πελάτη.

Για αποστολές από 35€ και άνω και αποστολές εντός Αγρινίου ανεξαρτήτως ποσού, δε χρεώνονται μεταφορικά.

Για αποστολές κάτω των 35€ χρεώνονται μεταφορικά 3€ για αποστολή μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές ελαττωματικών προιόντων γίνονται δεκτές εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής ελαττωματικών προιόντων δε βαρύνουν τον πελάτη εφόσον μεταφέρονται μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. Στις λοιπές περιπτώσεις επιστροφής προιόντων τα μεταφορικα έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι για τα προιόντα που παραλάβατε μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παρελήφθησαν, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους. Η ευθύνη της ακέραιης μεταφοράς των επιστρεφόμενων προιόντων βαρύνει τον πελάτη.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δε θα γίνονται δεκτές.

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με το ιδίο μέσο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της επιστροφής.

Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Δε θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας καθώς και τα έξοδα μεταφοράς των επιστρεφόμενων προιόντων (εξαιρούνται επιστροφές προιόντων που έχουν επιβεβαιωθεί σαν ελαττωματικά).

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

O ιστότοπος «www.agelikiss.gr» είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο «ηλεκτρονικό κατάστημα» ή «ιστότοπος» ή «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ») που εδρεύει στo Αγρίνιο, επι της οδού Σπύρου Τσικνιά 24, με Α.Φ.Μ. 126692748, Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@agelikiss.gr, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος:6946809093 και 2641-401501.

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απέχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Όροι χρήσης

Οι όροι χρήσης δύναται να τροποποιούνται ή να ανανενώνονται μονομερώς. Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να ενημερώνουμε τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις μέσω της ιστοσελίδας.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Δεσμευόμαστε ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητά μας όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Δεν ευθυνόμαστε και δε δεσμευόμαστε από καταχωρήσεις δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος ή εκ παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούμαστε να προβαίνουμε σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθούμε την ύπαρξή τους.

Περιορισμός ευθύνης

Δεν φέρουμε ευθύνη για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν περιηγούνται στον δικτυακό τόπο και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής. Ουδεμία ευθύνη έχουμε για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του συγκεκριμένου διαδικτυακού τόπου.

Στα πλαίσια των συναλλαγών μας με τους πελάτες του διαδικτυακού τόπου δεν ευθυνόμαστε και δεν αναλαμβάνουμε την υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημιά προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή την καθυστέρηση εκτέλεσης για οποιαδήποτε αιτία. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη να ενημερώνουμε τους πελάτες μας με βάση την τηρούμενα στοιχεία για τη διαθεσιμότητα των προιόντων που εκτίθενται στο διαδικτυακό τόπο αλλά δεν εγγυόμαστε για τη διαθεσιμότητα τους ειδικά αν λαμβάνουν χώρα απρόβλεπτες καταστάσεις.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, λογότυπων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική μας ιδιοκτησία και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία έχουμε λάβει άδεια χρήσης. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσής μας ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο μας και δεν φέρουμε ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι εμπεριέχονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι εγκρίνουμε ή αποδεχόμαστε το περιεχόμενό τους.

Πολιτική τιμών

Διατηρούμε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Επίλυση Διαφορών

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή για την επίλυση της οποίας, θα μας έχετε αποστείλει σχετικό έγγραφο αίτημα αλλά δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε κοινή μεταξύ μας συμφωνία, έχετε δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση webgate.ec.europa.eu/odr/ η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (www.synigoroskatanaloti.gr).

Επίσης θέτουμε υπόψιν σας ότι αναγνωρίζουμε στα πλαίσια της καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της Αρχής που θα επιληφθεί και δεν δεσμευόμαστε για την εκτελεστότητα των αποφάσεων αυτών. Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ, αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει μας ειδοποιήσει άμεσα, αλλιώς δεν ευθύνόμαστε για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Προσωπικά Δεδομένα – Απόρρητο Συναλλαγών

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Κατά τα λοιπά η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από εμάς. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Ενημέρωση για τα Cookies

Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής. Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην εν γένει λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.

Στο www.agelikiss.gr χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούν πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα.

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας δεν θα είναι διαθέσιμες.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αν κάτι που αγόρασα χρειαστεί επισκευή, τί πρέπει να κάνω;

Για να δώσουμε την καλύτερη δυνατή λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στο 6946809093  ή στο 2641-401501.

Αν αγοράσω ή μου κάνουν δώρο ένα προϊόν από εσάς και αλλάξω γνώμη μπορώ να το επιστρέψω;

Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε εντός δύο (2) ημέρών από την ημέρα που θα παραλάβετε το προϊόν καλώντας στο 6946809093  ή στο 2641-401501.