ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές ελαττωματικών προιόντων γίνονται δεκτές εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα μεταφορικά έξοδα επιστροφής ελαττωματικών προιόντων δε βαρύνουν τον πελάτη εφόσον μεταφέρονται μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. Στις λοιπές περιπτώσεις επιστροφής προιόντων τα μεταφορικα έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι για τα προιόντα που παραλάβατε μπορείτε να τα επιστρέψετε εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία παρελήφθησαν, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά ώστε να μην υποστούν φθορά κατά τη μεταφορά τους. Η ευθύνη της ακέραιης μεταφοράς των επιστρεφόμενων προιόντων βαρύνει τον πελάτη.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με άλλο είδος, μέγεθος ή χρώμα, ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δε θα γίνονται δεκτές.

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με το ιδίο μέσο που πραγματοποιήθηκε η πληρωμή εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της επιστροφής.

Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Δε θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας καθώς και τα έξοδα μεταφοράς των επιστρεφόμενων προιόντων (εξαιρούνται επιστροφές προιόντων που έχουν επιβεβαιωθεί σαν ελαττωματικά).